KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että Voita matka Kreetalle -kilpailun voittaja on selvinnyt! Onnittelumme, Ella!

Voittajamme lennätetään Terra Creta oliiviöljyjen sydänmaille, kuvankauniille Kreetan saarelle, missä hän pääsee majoittumaan viiden tähden hotellissa nauttien saaren antimista, tietenkin hyvän oliiviöljyn kruunaamana. 

Tässä vielä voittajan ihana muisto hänen luvallaan kaikkien iloksi:

”Olin lapsena perheeni kanssa matkalla Kreetalla, ja muistan, kuinka intohimoisia kreetalaiset olivat oliiviin, ja sitä oli kaikkialla, suurissa, vanhoissa oliivipuissa, herkullisessa oliivitahnassa sekä maukkaana oliiviöljynä ruuassa. En ollut aiemmin ajatellut juuri mitään oliiveista, mutta se matka ehdottomasti muutti näkökulmani. Muistan, kuinka kuljettiin pienellä maisemajunalla Kreetalla ja oliivipuita oli runsaasti, ja ne olivat niin hienon näköisiä! Vierailimme jopa maailman vanhimmalla oliivipuulla! Kuvittelin, että meidän Ikeasta ostettu oliivipuu kasvaisi yhtä isoksi, vaikka niin ei kyllä käynyt. Oppaat kertoivat mitä kaikkea oliiveista voidaankaan valmistaa, ja tämä herätti kiinnostukseni, ja halusin jopa kysyä kysymyksiä liittyen oliivipuihin, vaikken niin pienenä edes puhunut englantia. Matkan lopulla ostettiin perheen kanssa majapaikkamme lähellä olevasta kaupasta kaikkea oliivista valmistettua, hiusmaskeista oliiviöljyihin itselle ja tuliaisiksi. Tämän takia ostin Luomu Extra Neitsyt oliiviöljyn, sillä se tuo tämän lapsuuden matkan mieleeni.”

 

Previous
Next

Etkö ole vielä tutustunut Terra Cretan tuotteisiin?

Viljelmille asti jäljitettävät Terra Creta extra neitsytoliiviöljyt sitovat maut yhteen ja sopivat kaikkeen ruoanlaittoon.