KAHDEN HENGEN MATKA KREETALLE
ON ARVOTTU!

Vuoden 2021 kilpailun voittaja selvinnyt!

Meillä on ilo ja kunnia kertoa, että vuoden 2021 Voita matka Kreetalle -kilpailun voittaja on selvinnyt! Onnittelumme, Sanela!

Voittaja pääsee tutustumaan Terra Creta -oliiviöljyjen kotimaahan, uskomattoman kauniiseen Kreetan saareen. Voittaja saa nauttia tulevalla reissullaan saaren antimista, tutustua oliiviöljyjen kiehtovaan maailmaan ja majoittua viiden tähden hotellissa. Matka toteutetaan voittajan toiveiden mukaisena ajankohtana matkustustilanteen sen salliessa.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia kilpailuun osallistuneita. Saimme ihania ruokaan liittyviä muistoja osallistuneilta, niitä oli ilo lukea! Tässä pätkä voittajan ihanasta muistosta hänen luvallaan jaettuna:

”Vuosi on 2014. Kaksi ihmistä, jotka rakastavat rentoa matkustamista, usein reput selässä, päättyvätkin äkkilähdöllä Kreetalle. Voi rakas terra Kreeta… Vaikka meille sanottiin, että siihen aikaan saattaa olla ruuhkaista, sillä on elokuu ja kreikkalaisetkin nyt lomailevat, Kreetassa kiirettä ei huomattu. Viikko Kreetassa opetti, miten helposti rakastetaan elämää, hyvää ruokaa, kiirettömyyttä ja kauniita auringonlaskuja. Siellä muistutettiin meitäkin tulijoita näistä samoista asioista ja niiden merkityksestä.

Kävimme alkuviikosta paikallisessa ravintolassa Haniassa ja kun odotimme pääruokaa, meille tuotiin pöytään tuoretta leipää ja pieni astia oliiviöljyä. –– Dippasin leivän palasen öljyyn ja sen yhdistelmän laitoin suuhun… Kirjaimellisesti aika pysähtyi. Meille molemmille, sillä kun avasin silmät, nauroin kun näin, että miehellänikin on sama ilme. –– Yllätyimme molemmat, miten jotain niin yksinkertaista voi maistua niin hyvälle. Aurinko, loma ja iltauinnin jälkeen, se on varmaan se. Näin totesimme.”

Voittajan kotona on tämän jälkeen kokattu ja herkuteltu Terra Cretan oliiviöljyillä. Alkuun riitti tuliaisiksi tuotu kanisteri, myöhemmin on oltu onnellisia, kun tutun brändin oliiviöljyt on voinut bongata oman ruokakaupan hyllyltä.

Kilpailuviesti saapui meille 11.8.2021.

Voittajalle on luvassa kahden hengen viikon matka Kreetalle!

Matka sisältää:

 • Lennot
 • Majoitus viiden tähden hotellissa
 • Retki Terra Creta oliiviöljyjen alkulähteille

Koe upea retki Kreetalle, nauti välimeren kauniista luonnosta ja maukkaasta ruoasta!

Osallistumisohjeet:

Kerro meille alla olevalla lomakkeella miksi ostit Terra Creta tuotteen, täytä tiedot ja paina osallistumispainiketta.

Kilpailun säännöt:

 • Kisan voittajalle luovutetaan palkinto ostokuittia vastaan
 • Palkinto arvotaan 12.8.2021 kaikkien osallistujien kesken ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti
 • Osallistujan on oltava 18 vuotta täyttänyt

Osallistu kilpailuun täyttämällä lomake  Previous
  Next

  Etkö ole vielä tutustunut Terra Cretan tuotteisiin?

  Osta tuote, säilytä kuitti, nauti Terra Cretan mausta ja osallistu kilpailuun.